За нас

 

 

 

 

Вива Холидей е туроператорска фирма в екипа, на която работят специалисти   с повече от 25 години опит в туристическия бранш.
 

Вива Холидей организира пътувания в страната и чужбина,  чрез които всеки клиент би могъл да осъществи своето желание, свързано с почивка, откриване на нови светове и незабравими преживявания. Хоби, еко и бизнес туризъм, организиране на конгреси, семинари, тийм билдинги както и индивидуални пътувания на наши клинети – са само част от предалаганите от нас услуги.

 
Нашият стремеж:  Да надминаваме очакванията на нашите клиенти, които ни се доверяват с тяхната почивка –  екскурзии в чужбина, обиколки на страната, почивки на море или планина, бизнес пътувания и круизи.  Обръщайки специално внимание на всеки клиент, ние  искаме да провокираме истинска емоционална връзка с дестинациите ни,  изобилстващи от естествена красота и разнообразиe

 
Нашата мисия: Екпитът на Вива Холидей се състои от пристрастени пътешественици с повече от 25 години опит в туризма. Нашата мисия е да споделим натрупаното  във всяко събитие, за да оставим у хората незабравими спомени от тяхната почивка.

 
Нашата цел: Да осигурим достъпът на нашите клиенти до най-атрактивните дестинации, на най-добрите цени и условия.

 
Не се колебайте да се свържете с нас – ние ще подготвим Вашето пътуване, съобразявайки се с най-малките Ви желания. Достатъчно е да маркирате темите и дестинациите, които Ви интересуват, останалото оставете на нас!

 
С ВИВА ХОЛИДЕЙ – ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ НА ЖИВОТА!